Rewilding

Herontdek je natuurinstinct

door Bert Poffé & Kiki Nárdiz

Terug naar de natuur voor een krachtiger leven

  • Haal je ongetemde ik naar boven
  • Een praktisch boek voor een natuurlijke levensstijl
  • Voor iedereen die verlangt naar een meer zuivere manier van leven

Bekijk hier enkel pagina’s uit het boek ‘Rewilding”.

 

Bestel een (gesigneerd) exemplaar van Rewilding

Vul hiernaast je gegevens in, klik op ‘Bestellen’ en schrijf het volgende bedrag over: €30,99 (€25,99 + €5 verzending) op rekeningnummer BE 46 7340 2066 3736 van Rewilding Drum.

Zodra we jouw  storting ontvangen hebben, komt het boek (gesigneerd) jouw kant op en verwittigen we je via e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEZING

Wil jij ook een keynote/kampvuur (lezing) organiseren waar wij het boek en  rewilding  als levensstijle komen voorstellen?

Dat kan via de webshop of na contact met ons hello@rewildingdrum.com

Bestel nu jouw exemplaar

2 + 2 =

WAT ZEGGEN DE LEZERS van dit boek?

Ik ben al veel langer begeesterd door wat ik van Bert en Kiki geleerd heb. Maar dit boek is vooral een prachtige bundeling van wie, wat, hoe en waarom ze zelf zo zijn. Dat is zo authentiek dat wie ze nog niet kent, daar iets moet aan doen. Je zal zien dat dit boek je verlangen naar de essentie zal aanspreken. En de enige volgende stap is samen met hen

 

 de volgende stap ervaren… DOEN! Het is dus niet alleen een “must-read” boek, maar een “must-do” boek! Succes !

Olivier V.

Mijn eerste gedachte bij dit prachtige boek was ‘dit is precies wat ik nodig heb!’ Elke vezel in mijn lichaam wist het meteen en ik ben er van overtuigd dat ieder van ons hier deugd aan heeft. Het is een eerlijk en fijn verhaal van twee warme, bevlogen mensen die de moed hadden/hebben hun hart te volgen. Vanuit hun passie, verworven know-how en  enkele eenvoudige tips & trics nodigen ze je uit om hen te volgen en jouw meest natuurlijk zelf te (her)ontdekken. En dan weet je, you were born to re-wild! 

Ann G.

Geweldig boek. In tijden van Corona meer dan nodig. Grote en kleine tips om weer wat meer 1 te worden met jezelf en moeder Natuur. Het boek is prachtig geïllustreerd en leest eenvoudig.

Bert en Kiki zijn mooie mensen, “they practice what they preach”, en dat zie je. Als we na deze crisis allemaal een beetje “wilder” zijn geworden wordt de wereld nog een stukje mooier. Bedankt Bert !

Jeroen V.

Heb “Rewilding, Herontdek je Natuurinstinct” aangeschaft, en nu in de coronacrissis volledig uitgelezen. Het is allemaal zo waarheidsgetrouw en ook zo eenvoudig om te rewilden. Ook na het boek of tijdens, kan je deelnemen aan de start to rewild. Het biedt heel wat oplossingen. Een aanrader zowel voor beginners als de diehards.

Ronny F.

Het boek leest heel vlot. De eerste hoofdstukken vertellen het verhaal van Bert en Kiki, wat je een beter beeld geeft over hoe zij het pad van Rewilding zelf hebben ontdekt en bewandelen. De volgende hoofstukken vertellen op een praktische en boeiende manier wat je zelf kan doen om jezelf terug wat avontuurlijker op te stellen, weg van de rat-race.

 Je leeft mee terwijl je leest en het begint te kriebelen om er zelf op uit te trekken. Super mooi boek! Aanrader… Thanks Bert en Kiki!!

Arno D.

M: Mooi en inspirerend. Het boek nodigt je uit om echt te luisteren naar de natuur, om voor jezelf uit te proberen hoe je je steeds weer kan verbinden met natuur. Met vele invalshoeken is er inspiratie genoeg en er ‘moet’ niet vanalles, de uitnodiging is net om het eenvoudig te houden. Fijn ook dat het een persoonlijk verhaal is. Bedankt om dit te delen.

K: Rewilding is een boek om door te bladeren eert snel om alle mooie foto’s te zien, dan traag om het verhaal van Bert en Kiki grondig te lezen. De vele beschouwingen , tips en ideeën let je nadenken over de ratrace en mogelijkheden om daar (al dan niet) mee om te gaan. Het boek is een eerlijke beschrijving van een zoektocht. Een aanrader!

Annelies V. & Kris I.

Uitgelezen als een trein!

Handige gids in de zoektocht naar een natuurlijkere en vrijere manier van leven, maar zeker ook een bewustmaker van de vervreemding van onze roots. Dit boek biedt je handvaten om op je eigen ritme en naar eigen keuze, grote of kleine (en realistische) stappen te zetten om jouw DNA te herontdekken. Absoluut een aanrader!

Els V.

Ik leerde Bert in 2013 kennen, toen ik lesgaf aan zijn 2 zoontjes. Vaak gebabbeld na de lessen en er was toen al een zekere bewondering voor waar hij mee bezig was. Toen ik zag dat hij met zijn vrouw Kiki een boek uitgaf, moest ik het wel in huis halen. Ik heb het in een ruk uitgelezen. En godzijdank is het geen pleidooi over hoe je je leven ineen

s 180 graden moet draaien. Neen, het is een boek vol met avontuurlijke en fascinerende verhalen, met heel veel tips en trics over uiteenlopende topics. De moraal van het boek: laat het voor jezelf een zoektocht zijn naar een rewilding van je levensstijl in deze maatschappij. Een maatschappij waar we helaas geleefd worden, één die bestaat uit meer en meer mensen met burn-outs en welvaartsziekten. Een maatschappij die ons bijna oplegt van wat moet en hoort en die we soms ook slaafs volgen. In Rewilding drum wordt je wakker geschud en uitgedaagd zelf op zoek te gaan naar zo natuurlijk mogelijk te leven

Audrey V.

Contactez-nous