Onder andere deze bedrijven deden al beroep op ons

Gezond en wel, thuis én op de werkvloer

Gezond. Sterk. Gelukkig. En gewapend tegen de neveneffecten van onze sedentaire en drukke levensstijl.

Wij helpen  bedrijfsleiders én hun team van medewerkers op weg naar een gezonde en evenwichtige manier van leven. Thuis én op de werkvloer. Reconnectie met de natuur, gezonde voeding en voldoende beweging staan centraal bij onze aanpak.

Dit doen we adhv:

  • workshops,
  • teambuildings
  • events
  • perssonal en groepscoaching

Druk, stijf, moe, en… stress!

In onze huidige westerse leefwereld gaat het behoorlijk hard. We lopen onszelf voortdurend voorbij. Zowel geest als lichaam dragen hier de gevolgen van.  Mensen haken af, privé maar ook op de werkvloer. 

Een gezonde levenstijl én een goede werk-privébalans met de nodige tijd voor jezelf en reconnectie met de natuur helpen je weer op de goede weg.

Rewilding

Rewilding is een manier van leven, een state of mind, geïnspireerd op natuurvolkeren, nomaden en jager-verzamelaars. Het doek van rewilding is  mentaal en fysiek gezond door het moderne leven te stappen. 

Als Rewilding lifestyle coaches werken wij voornamelijk rond thema’s als voeding, beweging, reconnectie en outdoor beleving. Bushcraft- en survivaltechnieken gebruiken we  als metafoor.

Coaching voor werknemers

Werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam heeft niet in het minst een impact op de prestaties op de werkvloer.

Met een rugzak vol ervaringen als ontdekkingsreizigers, life coach, preventieadviseur burn-out, hike & survival instructeur en personal trainer, ontwikkelen wij een aanbod op maat. Dat kan bij u op kantoor of op een samen gekozen locatie, via een workshop, een teambuilding of een coaching-traject.

Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende offerte: hello@rewildingdrum.com

Wij luisteren eerst naar uw noden en verwachtingen en maken daarna voor u een teambuilding, workshop of traject op maat

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

 hello@rewildingdrum.com 

Download onze brochure:

Bert nam ons team mee op sleeptouw voor een avontuurlijke dag teambuilding in de Hoge Venen. We wisten vooraf niet goed waaraan we ons konden verwachten en er waren vele bedenkingen zoals ‘is dat haalbaar voor iedereen?’, ‘is dat niet gevaarlijk en vermoeiend?’, ‘ga ik dat wel kunnen.. ?’…  Onze groep is immers zeer divers qua leeftijd en fysieke mogelijkheden. Bert beschikt echter over een enorm inlevingsvermogen en heeft veel ervaring met bushcraft. Hij slaagde er op een meesterlijke wijze in van deze diversiteit een ongelooflijke troef en meerwaarde te maken in de beleving van iedere deelnemer. Helemaal ‘gedéconnecteerd’ en volgetankt met frisse energie konden we de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd die hij trouwens ook geregeld had.

Philip Deckers

Senior Consultant Outplacement, Acerta

We beleefden een heel leuke teamdag in de bossen van Oud-Heverlee, waar we door Bert, Kiki, en hun zoon warm verwelkomd werden (in de chalet van De Kluis). Een rijk gevuld en afwisselend programma: kennismaking met hun rewilding lifestyle, beweging, plantenkennis, bushcraft…

Voor sommigen in ons team een hele openbaring, voor anderen een herbeleving van hun scoutsverleden, maar voor iedereen een welkome en heerlijke uitleving in de natuur: “reset, no stress, back to basics”!

Het deed deugd om van het bos te genieten en er op een andere manier ‘in te staan’ en naar te kijken/ruiken/proeven/luisteren/voelen. Vooral door hands-on te ‘doen’, kan je terug voelen welke krachten de natuur heeft, en die ons zomaar, gratis, ter beschikking staan!

Bert en Kiki deden ogen terug opengaan en de herinnering aan onze eigen innerlijke natuur terug heropleven.

Héél waardevol, onontkenbaar voor elk van ons!

Het bleek een goeie keuze van activiteit om onze groep van collega’s weer een beetje hechter te maken, vanuit de basis in elk van ons, en nu we allemaal onze haren wassen met dezelfde shampoo 😉

Bedankt Bert en Kiki !

Martine Vandervelden

Veldwerkcoördinator, Universiteit Antwerpen

Al twee keer was ik met een zeer diverse groep ondernemers(van een Plato groep uit Vlaams- Brabant) te gast bij Rewilding. De deelnemers vonden de dag erg rustgevend in het drukke leven dat we als ondernemers hebben en waar we soms het contact met onszelf en de natuur verliezen.
Een ideale teambuilding om te doen, met mensen van alle leeftijden waar je een hele dag geniet van het samen zijn in de natuur en even tijd neemt om te herconnecteren met jezelf en anderen.

Suyin Aerts

Female entrepreneur and freelance journalist/moderator for TV & onstage

Na de workshop met Bert voelden we ons TOP en  bruisten we van energie! Onze ogen straalden, er was een blos op de wangen en we hadden er weer ongelooflijk zijn in!

Dina Iofidis

Manager Corporate Responsibility , Axa Belgium

Contactez-nous