Rewilding Mannendag

Een dag door en voor mannen, ja, het kan nog, meer dan ooit!

Rewilding en rewilding als levensstijl is het uitgangspunt.

Mensen, in deze, mannen, inspireren om sterker, gezonder, blijer, vrijer en een vleugje wilder door het leven te stappen  is mijn doelstelling

Steeds willen we:

  • de ratrace even achter ons laten
  • de nood aan wat extra avontuur invullen
  • met elkaar connecteren en/of informeel netwerken
  • eventueel nieuwe vriendschappen creëren
  • in alle vertrouwen dingen met elkaar delen die willen gedeeld worden
  • ons natuur instinct (her)ontdekken

 

Wat andere mannen hierover zeggen

 

Ik was er heel graag bij en vond het concept zeker de moeite.  spannend wel altijd om zoiets te doen met mannen die elkaar niet kennen en het is idd niet makkelijk om zoiets open te trekken.  Ik merk dat ook in m’n vriendenkring waar velen hier gewoon niet klaar voor zijn. Je aanpak was zeker goed en je hebt een goede ijsbreker rol gespeeld. 

De mengeling van survival technieken,natuur,ervaringen vond ik top en geeft wel honger naar meer. samengevat..top !!! Blij dat jij dit oppikt en je beseft denk ik niet welke schat van ervaring en kennis je hebt opgebouwd in al die jaren.

Philippe Deconinck

Ik vond de mannendag of de mannencirkel heel leuk. Goede sfeer, goede opbouw ook ernaartoe. Duidelijk communicatie. De lengte van de wandeling was top. Bushcraft gedeelte was leuk. Het topic van het cirkel moment  was een goede ijsbreker. 

Ik heb goede en persoonlijke gesprekken gehad met de andere deelnemers, dat is altijd leuk meegenomen ook. Het was  een topstart. Bedankt voor de organisatie!

Ik wil zeker nog bij zijn.

Herwig D.

Ik vond het een aangename dag, wist niet goed wat te verwachten dus met open mind vertrokken.  Vond fijn om af en toe die 1 op 1 gesprekken en ook te horen naar de verhalen. Van de anderen. 

Ook de punten die aangehaald werden bij de pauzes, oa van die overlevingstips en de maaltijd. De anekdotes die verteld werden en de vertrouwensoefening in begin  vond ik ook wel fijn. 

Koen

Heb jij een groepje mannen die er eens samen willen op uit trekken?

Contacteer me via deze email en we maken er een toffe en wilde mannendag van!

hello@rewildingdrum.com

Contactez-nous